{:sq}Tani Lindore ajrore “Aurora” e ka ndarë tij planet e zhvillimit deri në vitin 2025

{:sq}

Tani Lindore ajrore “Aurora” e ka ndarë planet për zhvillimin deri në vitin 2025, Transportuesi është duke pritur për një dyfishta të rritjes së numrit të udhëtarëve, e flotës zgjerimin dhe hapjen e 50 destinacione të reja. Përveç kësaj, operatori synon të ndërtojë një bazë të mirëmbajtjes të avionëve hangar në ishull.

Në Sakhalin 4 nëntor Këshillit për investimet e aktivitetit në qeverinë rajonale, i cili u prezantua strategjia e zhvillimit të rajonit deri në 2035 Nga kjo kohë, rajoni synon të bëjë rimëkëmbjen ekonomike dhe për të marrë në rusisht top 20 rajone në aspektin e jetës. E më premtues të projekteve të zhvillimit të industrinë e naftës dhe gazit, pyjeve industrinë e përpunimit të peshkut dhe mariculture.

Strategjia e zhvillimit të ishullit rajoni ka nevojë për të arritur mesatare të rritjes së bruto rajonale produktit (GRP) nga 7%. Update infrastrukturës, duke përfshirë të aviacionit, është një nga objektivat e kësaj strategjie. Në të ardhmen, autoritetet lokale të parë në Sakhalin globale të pasagjerëve dhe ngarkesave aviakhab me fluturime direkte në Pekin, Shangai, Frankfurt, Shën Petersburg, Irkutsk, Magadan, Blagoveschensk dhe Petropavlovsk-Kamchatsky.

Për fat të mirë, një nga 14 kompanitë më të mëdha në rajon me të ardhura tejkalon FSHIJ 10 miliardë është ajrore “Aurora” (51% të aksioneve në pronësi të “Aeroflot”, 49% — e Sakhalin rajonit), e cila ishte krijuar me qëllim që të bëhet një Bashkuara larg Lindore zgarë.

Bëhet lloji i ajrore “Aurora” nuk është krejtësisht e suksesshme. Megjithatë, më tej strategjinë e zhvillimit ka për qëllim të rrisë aftësinë operacionale të kompanive ajrore dhe transportit ajror në Lindjen e largët, duke përfshirë rajonale dhe lokale segmente nga prezantimit të Drejtorit të Përgjithshëm të “Aurora” Konstandini Suhorebrik paraqitur në investimet e Këshillit (video).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *