{:sq}STLC marrë një ngarkesë të katër helikopterë Mi-8AMT

{:sq}

Shteti transportit lizing kompanisë (gtlk) ka marrë nga Ulan-Ude aviacionit bimëve (U-UAZ, hyn në mbajtjen e “Helikopterë të Rusisë”) partia e katër helikopterë Mi-8AMT. Avioni të furnizuara sipas kontratës në nëntë Mi-8AMT dhe gjashtë Mi-8MTV-1 përfundojë në dhjetor 2018.

Të gjitha katër makina do të jetë i dorëzuar ajrore “SKOL”, duke përfshirë për përdorim në Krasnoyarsk territorin e kosovës dhe në Khakassia, në Abakan, në interes të aeroplanëve. Helikopterë, në kontrast me standarde të furnizuara nga STLC, të pajisur me shtesë tanket e karburantit, e cila e rrit gamën e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *