{:sq}MATZ ka rritur efikasitetin e

{:sq}

Në qershor 2018, shteti institucioni publik “në Moskë aviacionit centre” (EKM-të) mori vendimin për të mbajtur raundin e-ora-mode të shikojnë sanitare helikopterë të hyrë në pragun për të kapitalit në Kupën botërore të FIFA-2018 në mënyrë të vazhdueshme, për shkak të kërkesë të lartë për të urgjencës mjekësore në kujdesin gjatë natës. Nga fillimi i prillit 2019-për-ditë detyrë filluar të Shërbimit të kërkim-shpëtimit mbështetje EKM-të.

Për 6 muaj të 2018 sanitare ekipet e helikopterëve të Moskës aviacionit qendër është evakuuar në institucionet mjekësore të 79 viktima, dhe që në fillim të vitit aktual tashmë më shumë se 50 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *