{:sq}”Hapja e hapësirës ajrore mund të jetë një faktor kontribues për rritjen e numrit të ruse-ndërtuar aeroplanin”

{:sq}

Helikopteri i shoqatave të industrisë (HIA) sjell së bashku shumica nga kompanitë kryesore që operojnë në këtë industri. Në një intervistë Tregojnë Vëzhgues Kryetari i organizatës Mikhail Kazachkov (edhe kryesuar “RVS-holding”) përbashkëta të pikëpamjeve të tij për zhvillimin e HeliRussia ekspozitë, si dhe ambulancë ajrore dhe helikopter tregun e shërbimeve.

Mikhail Kazachkov,

Kryetari i Bordit të helikopteri i shoqatave të industrisë — Drejtori i Përgjithshëm i “RVS-holding” ::
AVI

Mikhail, dy vjet më parë, keni vënë re se tregu është stagnuar. Si e vlerësoni situatën në këtë moment? Ajo që, në këto kushte, ndodh me ekspozitën HeliRussia?

Unë shoh se zhvillimet e tregut të ngadalësuar. Në të njëjtën kohë, si HeliRussia ngjarje në vend tregon rritje stabile, duke shtuar, çdo vit, 10% të numrit të ekspozuesve dhe vizitorëve, dhe objektet.

Kjo ndryshon cilësinë e skuadrës. Nuk janë të reja ekspozuesit. Disa alternative dhe të marrin pjesë në çdo dy vite që zakonisht dhe normalisht me pikën e parë të ekspozitës proces — shumë të huaj të ekspozitave të tilla në mënyrë periodike. Këtë vit, për shembull, ju mund të themi në mënyrë objektive se “Helikopterë të Rusisë” e ka ulur sasinë e hapësirës. Kjo ka ndodhur jo si rezultat i përkeqësimit në aktivitetet e tyre, por për shkak të rishpërndarjen e fondeve të zgjedh buxhetit për pjesëmarrje në ngjarje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *