{:sq}”Aeroservis” do të vënë në përdorim e tretë L-410

{:sq} Çeke avion prodhuesit e Aeroplanëve Industritë njoftuar transferimin e aeroplanit L-410UVP-E20 nga fabrika, të vendosura në Kunovice, republika çeke, Rusia. Siç është raportuar Atory aeroplanit prodhuesi, 19-vendësh makinë do të dërgohet në Zabaykalsky ajrore “Aeroservis” përmes Shtetit të transportit lizing kompanisë (gtlk). E treta L-410 i ajrore “Aeroservis” do të dërgohen për customization të […]

{:sq}Tani Lindore ajrore “Aurora” e ka ndarë tij planet e zhvillimit deri në vitin 2025

{:sq} Tani Lindore ajrore “Aurora” e ka ndarë planet për zhvillimin deri në vitin 2025, Transportuesi është duke pritur për një dyfishta të rritjes së numrit të udhëtarëve, e flotës zgjerimin dhe hapjen e 50 destinacione të reja. Përveç kësaj, operatori synon të ndërtojë një bazë të mirëmbajtjes të avionëve hangar në ishull. Në Sakhalin […]

{:sq}Rostec mori kontrollin e projektit NSSA

{:sq} Gazeta “Vedomosti” Shteti Corporation “rostec” të fituar kontrollin e kompanisë “kombëtare ambulancë ajrore të shërbimit” (NSA; një projekt i përbashkët i shtetit Corporation “rostec” dhe Shën Petersburg helikopter center “Heli-drive”), kjo është raportuar në lidhje me punonjësit e dy kompanive e helikopterëve. Transaksioni u zhvillua në verën e vitit 2019, kushtet e saj nuk […]

{:sq}Helikopteri pilotë në kërkim për heqë fuqi

{:sq} Në rënie në vitet e fundit, që veprojnë fluturues komerciale helikopterë nga fundi i 2018 fundi hyri në një të vogël plus. Nxitësi kryesor i rritjes ishin fluturimet në interes të aeroplanit, ndërsa naftë dhe tregut të gazit është ende në një ahur të ul receptorin e telefonit. Megjithatë, në rastin e monopolization e […]

{:sq}STLC marrë një ngarkesë të katër helikopterë Mi-8AMT

{:sq} Shteti transportit lizing kompanisë (gtlk) ka marrë nga Ulan-Ude aviacionit bimëve (U-UAZ, hyn në mbajtjen e “Helikopterë të Rusisë”) partia e katër helikopterë Mi-8AMT. Avioni të furnizuara sipas kontratës në nëntë Mi-8AMT dhe gjashtë Mi-8MTV-1 përfundojë në dhjetor 2018. Të gjitha katër makina do të jetë i dorëzuar ajrore “SKOL”, duke përfshirë për përdorim […]

{:sq}MATZ ka rritur efikasitetin e

{:sq} Në qershor 2018, shteti institucioni publik “në Moskë aviacionit centre” (EKM-të) mori vendimin për të mbajtur raundin e-ora-mode të shikojnë sanitare helikopterë të hyrë në pragun për të kapitalit në Kupën botërore të FIFA-2018 në mënyrë të vazhdueshme, për shkak të kërkesë të lartë për të urgjencës mjekësore në kujdesin gjatë natës. Nga fillimi […]

{:sq}”Hapja e hapësirës ajrore mund të jetë një faktor kontribues për rritjen e numrit të ruse-ndërtuar aeroplanin”

{:sq} Helikopteri i shoqatave të industrisë (HIA) sjell së bashku shumica nga kompanitë kryesore që operojnë në këtë industri. Në një intervistë Tregojnë Vëzhgues Kryetari i organizatës Mikhail Kazachkov (edhe kryesuar “RVS-holding”) përbashkëta të pikëpamjeve të tij për zhvillimin e HeliRussia ekspozitë, si dhe ambulancë ajrore dhe helikopter tregun e shërbimeve. Mikhail Kazachkov, Kryetari i […]

{:sq}”Ansty” e pajisur me mjekësore modulet e inkubatorëve

{:sq} Kompania “ruse helikopter systems” (RVS) ka marrë më parë mjekësore modul për Ansat helikopter, është e pajisur me inkubatorëve të transportit foshnjat. Moduli është hartuar agregate bimë të Brando (KAZ). Transporti inkubator për fëmijët në mjekësor modul në fakt korrespondon me nivelin e specializuara, institucionet shëndetësore, e cila mundëson që gjatë transportit të pacientit […]

{:sq}Teh kthesë është e ndryshme

{:sq} Tregu rus të helikopteri i shërbimeve është duke përjetuar jo mirë të kohës. Nga “transporti ajror review” nuk ka statistika të Transportit pastrimin e dhomës për vitin 2018, por ne e dimë se nga 2013-2017 operacional të fluturimit helikopterë HA Rusia ranë me 14%, për 388 mijë orë është një rekord i ri në […]